Beoordelingen van Grillroom Pizza-phone Broek op Langedijk

Recente recensies

5.0
A.S.
17 juni 2024

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
16 juni 2024

Het was echt heerlijk en geleverd op het tijdstip als aangegeven. Geen kritiekpunten. (En wij zijn kritisch)

Tj
14 juni 2024

Wachttijd is vaak iets langer, maar de schatting die na de bestelling gegeven word is realistisch. Pizza komt altijd warm aan en is zonder uitzondering hartstikke lekker. Aanrader!

Linda
12 juni 2024

Heerlijk weer, ruim vlees en kaas. Goed van smaak. Precies zoals iedere bestelling hier. Top

Ruud
10 juni 2024

Heerlijk gegeten

Karin
9 juni 2024

Zoals altijd: heerlijk

Kliffen
5 juni 2024

De friet was niet zo knapperig/ door gebakken als we van jullie gewend zijn. Verder erg goed

Steven
3 juni 2024

Pizza was lekker, goed deeg en goed belegen. we hadden 5 pizza's besteld voor onze groep en het was er op zondag avond na 50ish minuten. dus ik ben erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke Voormolen
29 mei 2024

Erg lekker! Keurig op tijd, zelfs te vroeg, en vers gemaakt dat proef je.

Roy
27 mei 2024

Broodje Shoarma zaaaalig! En de pizza was ook top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
23 mei 2024

Altijd heerlijk en goed warm!

annouska
12 mei 2024

Broodje shoarma 👍veel shoarma. Smaakt goed. Turkse pizza ook weer heerlijk

Fam.Horsman
12 mei 2024

Was allemaal weer goed voor elkaar,heerlijk gegeten,keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.S.
11 mei 2024

De pizza quattro formaggi was dit keer echt heel erg lekker! De schotel was fantastisch - kwaliteit vlees is veel hoger dan de meeste concurrenten! Alles was heel goed warm. Dankjewel!

Petra
7 mei 2024

Tot nu toe zijn we echt zeer tevreden en hebben al verschillende gerechten geprobeerd.

E. K.
27 april 2024

Wederom heerlijk gegeten!

Kitty Steijgeman-Hardeveld
23 april 2024

Heerlijk eten. Altijd warm. Grote porties!

E. K.
23 april 2024

Eerste keer dat we hier hebben besteld en zeker niet de laatste keer. We hebben heerlijk gegeten en het eten werd op de gevraagde tijd bezorgd. Een echte aanrader!

J
14 april 2024

Zoals altijd top

Petra
14 april 2024

Wij hadden 2 schotels besteld. Super lekker!! Eerder al eens de kipkapsalon en pizza besteld en het is echt voor herhaling vatbaar!

Tanja
13 april 2024
Theo
12 april 2024

Fantastisch lekker en op tijd bezorgd

R Smit
12 april 2024

altijd gewoon vers en goed eten , en lekker warm als het aankomt, erg oed

Zep
6 april 2024

Bestelling van 170 euro, was binnen 5 kwartier bezorgd en nog goed heet. Zoals altijd goede kwaliteit

Anne
3 april 2024

Precies op tijd geleverd. We hadden gasten die nog nooit een pizza van Pizzaphone hadden gegeten en die waren oprecht verbaasd over de goede kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden klanten. Patat was ook perfect!👌

Albert
2 april 2024

De pizza's waren weer super lekker

Fam.Horsman
2 april 2024

Jammer dat de big bugget er niet was,werd wel keurig over opgebeld,of we geld terug wilden of iets anders ervoor in de plaats wilden,maar de rest was uitstekend. Heerlijk gegeten, alles ruim voldoende aanwezig,extra patat en Coca-Cola gekregen. Echt top,ook vriendelijke en snelle bezorging! Voor herhaling vatbaar!

Linda
1 april 2024

Lekkerder dan dit heb ik pizza niet gehad. Bezorger super vriendelijk

Annemarie
31 maart 2024
Corrie
30 maart 2024

3 knoflook saus besteld 2 gekregen voor de rest lekker en goed warm

Sander
28 maart 2024

Eindelijk weer een goeie pizzeria gevonden in buurt

Voormolen
22 maart 2024

Erg lekker en inderdaad vers. Eerste keer maar zeer tevreden!

C. van der Pluijm
18 maart 2024

Prima pizza's zoals altijd. Heel klein verbeterpuntje: de basilicum was verbrand en zag er niet smakelijk uit zo. Ik moest het er af peuteren. Verder vind ik de plastic dingetjes om de deksel omhoog te houden onnodig gebruik van plastic. Maar verder helemaal top!

Monique
18 maart 2024

Heerlijk eten en goede service. Wij kregen bij de pasta heerlijke broodjes erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenneth
15 maart 2024

Was weer heerlijk, zoals altijd. Top!

Frank
14 maart 2024

De pizza’s waren goed warm/heet. Veel vlees bij de dönerschotel en extra broodjes erbij. Top👍

Rene kieft
24 februari 2024

Zoals gewoonlijk weer super

Nick
19 februari 2024

Lekker en lekker op tijd 👌

Karin
18 februari 2024

Erg lekkere pizza's en stonden keurig op tijd klaar. We hadden erna wel veel dorst dus ze bevatten waarschijnlijk veel zout.

Reactie van Grillroom Pizza-phone

beste klant, dankuwel voor u opmerking, de pizza die u heeft besteld bevat geen extra zout de kaas die wou gebruiken bevat ook weinig zout. wij hopen dat het de volgende keer beter gaat .

Linda
14 februari 2024

Super heerlijke pizza’s, kan geen andere bezorger tegenop. Goed warm, niet afgekoeld. Sneller bezorgd dan voorspeld.

Daniel Daniels
12 februari 2024
W.N. Wante
12 februari 2024

Behoorlijk lekkere en vullende maaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.
8 februari 2024

Helaas vond ik dat mijn pizza iets te lang in de oven had gestaan. De andere 2 gerechten waren heerlijk kreeg ik door.

Fabiola
7 februari 2024

Heerlijke pizza's! Top!

Tanja
6 februari 2024

Bezorger was op tijd. Eten was goed warm en veel. Jullie zijn de beste 👍

Phil
3 februari 2024
Marian
2 februari 2024

Pizza’s waren prima. Goed belegd en vlot bezorgd.

Strating
1 februari 2024

Bij pizzaphone is het altijd lekker.

Stef Beers
31 januari 2024

Geen verbeterpunten. Heerlijke pizza's en perfect op tijd klaar!

martijn de Jong
31 januari 2024

Heerlijke pizza en kapsalon. Top gegeten en weer snel bezorgd.

Fred Smit
27 januari 2024

Alles prima voor elkaar en het eten was voldoende, lekker en op de afgesproken tijd bezorgd

Linda
24 januari 2024

Sneller dan aangegeven. Alles was echt top warm, smaakvol en veel. En vriendelijke bezorger. Jullie staan op 1 van onze favo bezorgers.

Carla
24 januari 2024

Prima, zoals altijd

Lotte
22 januari 2024

Alles was super lekker van smaak en goed warm

Strating.
18 januari 2024

Heerlijke calzone. Het deeg was erg lekker, top hoor!

Boogaard
16 januari 2024

Erg jammer dat op de pizza pesto, geen verse pesto zat. Rest van de bestelling was prima in orde.

Blankendaal
14 januari 2024

Zoals altijd snel lekker en netjes bezorgd

Pien
14 januari 2024

Altijd goed warm! En altijd op tijd en snel bezorgd,

Strating
11 januari 2024

Precies optijd geleverd. En erg lekker.

Diana kroes
6 januari 2024

Ongelooflijk lekkere calzones

Karin
6 januari 2024

Wat kan ik zeggen, ‘t was weer heerlijk..

Dw
2 januari 2024
Sylvia
31 december 2023
Jan
31 december 2023

Heerlijke pizza’s, groot, rijk belegd, en warm

Sophie
30 december 2023

Was zoals altijd heerlijk. We hadden per ongeluk de verkeerde pizza gekregen. Even gebeld en weer een nieuwe gebracht. Helemaal top!

Fabiola
28 december 2023

Het was weer top!

Mien coppens
26 december 2023

Lekker vandaag besteld en weer top had niet anders verwacht

sylvia van der kroon
22 december 2023

Heerlijk pizza

Willemijn
20 december 2023

Helaas waren ze te laat. Werden wel gebeld dat ze onderweg waren maar dat duurde vervolgens nog 20 minuten voor ze er waren. Het was het wachten meer dan waard want het eten smaakte echt superlekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Grillroom Pizza-phone

beste klant, bedankt voor u reactie, we hadden het super druk en helaas te weinig personeel. we zijn blij om te horen dat het gesmaakt heeft . met vriendelijke groet Grillroom pizza phone.

Frank
20 december 2023

Altijd heerlijk eten van Ali!

Anoniem
14 december 2023

Lekker en snel!

Corbee
13 december 2023

Zoals altijd geweldig ben tot nu toe erg tevreden iedere bestelling

Nel Groen
11 december 2023

Altijd TOP!!!👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
10 december 2023

Exact op tijd zoals altijd en wederom ongelooflijk vers en smakelijk eten! De lekkerste Turkse pizza’s worden bij Grillroom Pizza-Phone gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
10 december 2023

Was weer heerlijk

Mien coppens
9 december 2023

Eten was erg lekker op de kroketten na die waren lauwe

Tanja
8 december 2023

Bezorging 10 min eerder. Eten was weer lekker en goed warm en lekker veel.

Bentley
4 december 2023

Heerlijke verse pizza's. Lekker deeg, goed gebakken en verse ingrediënten. Was zelfs eerder klaar als in eerste instantie bevestigd was.

Loes
3 december 2023

Keurig op tijd en heerlijk vers eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Breed
19 november 2023

Heerlijk en warm. Genoten!

Fabiola
17 november 2023

Het was weer super!!! Niks meer aan doen.we hebben weer genoten bedankt! En probeer gerust de sinasappel ijs mijn favoriet.

Hanneke Heijmans
14 november 2023

Eten was weer erg lekker

Dennis
13 november 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sylvia van der kroon
12 november 2023

Heerlijke pizza iedere keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nik
6 november 2023

Top pizza’s Beter dan die new york meuk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
3 november 2023
R. Smit
3 november 2023

Goede kwaliteit verse ingrediënten en perfect afgeleverd (ondanks het stormachtige weer,) en (vinden wij) niet duur, goed gedaan van Team Pizza phone zal zeker weer eens bestellen,top

Schumacher
29 oktober 2023

Prima bezorging,. Ondanks de regen kwam alles warm aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 oktober 2023
Daniel
23 oktober 2023

Lekker is als altijd. Ook op tijd klaar.

Tjalling
22 oktober 2023

Eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer. We werden per mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De pizza's waren nog goed warm bij bezorging. Super dat je extra toppings kunt kiezen! 1 pizza had spinazie als extra topping. We hadden een paar blaadjes verwacht maar de pizza was er rijkelijk mee belegd, echt super. Heerlijk gegeten. Misschien kan het in de toekomst mogelijk worden om verschillende pizza maten te kiezen want ondanks dat we behoorlijke trek hadden, was het toch wat te veel. Volgende keer zou ik waarschijnlijk een pizza delen, maar de optie om een kleinere diameter te kiezen zou een goede toevoeging zijn. Al met al zeer tevreden en we komen zeker terug :)

J jong
19 oktober 2023
Blankendaal
14 oktober 2023

Heerlijk gegeten ,keurig bezorgd

Julian
13 oktober 2023
Karin
8 oktober 2023

Was weer heerlijk

Thijs
3 oktober 2023
Anoniem
3 oktober 2023
Tanja
3 oktober 2023

Het was weer heerlijk! Daarom zijn we vaste klant bij jullie.

Corrie
3 oktober 2023

Was weer heerlijk

Jessys
29 september 2023

Altijd lekker.. Eigenlijk net te weinig champignon room saus hihi omdat die zo lekker is